Szabadidős programok

A tagozati ülések mellett szabadidős porgramok közül is választhatnak a résztvevők, ezek nem járnak további költségekkel.  

A programokon való részvételhez előzetes regisztráció szükséges, az igényeket a résztvevői regisztrációs űrlapon lehet jelezni.  A szabadidős programok indításának feltétele a minimális létszámhatár elérése. A ténylegesen induló programokkal kapcsolatban a szekció honlapján lesz megtalálható a tájékoztatás.

Városnéző kisvonat
A külföldi országok, látványosságok sokunkat csábítanak, pedig itthon, kis hazánkban is akad rengeteg olyan látnivaló, program és esemény, melyekért érdemes belföldön maradni. Győr látványosságokban bővelkedő városában évente sok turista megfordul, de mindig tud újat mutatni. A városnézés lehet vidám, egyszerű és kényelmes is. A fárasztó gyaloglás, a bonyolult tömegközlekedés és a praktikátlan autó helyett válasszon valami igazán érdekes újdonságot és járja be Győrt városnéző kisvonattal. A híres Széchenyi-tér, a Győri Nemzeti Színház vagy Püspökvár mind felírható a listára semmit sem kell kihagynia, hiszen a kisvonat segítségével egy útba mindez belefér. 
Egy alkalommal max. 50 fő vehet részt a programon, a campusról indul és ide érkezik vissza a kisvonat.
Időpontok:
 április 6. csütörök 14:00-14:45
április 6. csütörtök 15:00-15:45
április 7. péntek 14:00-14:45
április 7.. péntek 15:00-15:45


Városháza kilátó
A város legerősebb jelképe ez az épület, hiszen Győr neve mellett az emberek többségében a győri Városháza képe jelenik meg. Az épület, melynek tornya majdnem 60 méter magasra ágaskodik, szinte vonzza az utazók tekintetét. A látogatás során szinte egész Győr városát be lehet látni. Az épület közel 100 emelet magasra nyúlik fel. Amennyiben ezt a programot választjátok, úgy lehetőségetek van Győr egyik legkülönlegesebb oldalának megtekintésére.
Egy időpontban max. 12 fő vehet részt a programon. 
Időpontok: 
április 6. csütörök 14:00-15:00
április 6. csütörtök 15:00-16:00
április 7. péntek 14:00-15:00
április 7.. péntek 15:00-16:00
Gyülekező a megadott időpont előtt fél órával a regisztrációs pultnál, utazás közösen az adott óra 45 perckor induló ingyenes City buszjárattal.  


Aerobic maraton
A két órás torna során lehetőségük lesz a résztvevőknek a felesleges energiáikat levezetni, hiszen egy rendkívül dinamikus, pörgős eseményen vehetnek részt. A programba menet közben is be lehet kapcsolódni. A részvétel feltétele a megfelelő sportruházat, ill. cipő. 
Időpont: április 7. péntek 13:00-15:00
Helyszín: Kiscsarnok (a campus területén található) 

 

Audi gyárlátogatás
Az Audi Hungaria Motor Kft. Látogatói Központja gyárlátogatásra invitálja az érdeklődőket, melynek során a járműgyár prés – karosszéria – és összeszerelő üzemébe, valamint motorgyártási folyamatába nyerhetnek bepillantást.
A programon max. 30 fő vehet részt.
Időpontok:
április 6. csütörtök 14:30-16:00
április 7. péntek 14:00-15:30
Az Egyetem területéről indított különjárattal szállítjuk a résztvevőket a programra, ill. vissza az Egyetemre.  

 

Mobilis látogatás

Győr egyik legújabb oktatási-turisztikai attrakciója, a Mobilis Interaktív Kiállítási Központ Európában is egyedülálló, tematikus tudományos játszóház. A Széchenyi István Egyetem mögött kerekedő épület, ami a Wankel-motor dugattyújára emlékeztet, már önmagában is izgalmas látnivaló, de érdemes a formán túl is megismerkedni a Felfedezések Házával.

A Mobilis elsődlegesen a járművekre és a közlekedésre, tágabb értelemben pedig a mozgásra, a mobilitásra koncentrál úgy, hogy testközelbe hozza a természet- és műszaki tudományokat és azoknak érdekes oldalát tárja izgalmasan elénk.

 

Konditerem használat

A rendezvény ideje alatt, ha lesz némi szabadidőtök, bátran használjátok konditermeinket. Az tőlünk kapott pass felmutatásával díjmentesen használhatjátok ezeket a rendezvény ideje alatt.

Támogatóink