Prezentáció leadása

Kedves Nevezett Résztvevő!

Az OTDK-t megelőzően kötelező leadni a konferencián bemutatásra szánt prezentációt, ezt az alábbi űrlap segítségével tudod megtenni. Ezek a prezentációk a teremben lesznek előkészítve, a számítógépre másolva, de a biztonság kedvéért hozzd el adathordozón (pendrive) is!

A fájlt az alábbi módon kell elnevezni: az előtag a tagozat neve, majd alulvonással elválasztva a szerző(k) vezetékneve kiírva és a keresztnév kezdőbetűje.  Lehet rövidíteni a tagozat nevét, de minimum az első szó legyen teljesen kiírva, és ügyelj az azonos témában induló több tagozatnál a tagozat számára is! 
(Tagozati beosztás: http://kgotdk2017.sze.hu/tagozati-beosztas)  

Pl:
Ágazati gazdaságtan1_VargaK_KovácsI
Információ-gazdaságtan2_NagyB
Módszertan_KissV 

A feltöltési méretkorlát 16 MB.


Amennyiben az előadásod mérete meghaladja ezt a korlátot, úgy valamely fájlküldő (pl. mammutmail, google drive megosztás, stb.) lehetőséggel - ne közvetlen csatolmánytként! -  küldd el a szekció e-mail címére, a kgotdk2017@sze.hu címre. A tárgy mező megnevezés Prezentáció legyen. 

Prezi is vetíthető, letöltött verzióban küldd el a fentiek szerint, vagy állítsd be úgy a státuszt, hogy „a link birtokában bárki megtekintheti”, és a linket egy szövegfájlba bemásolva, a fájlt a fentiek alapján elnevezve fel tudod tölteni. A termekben a számítógépek internetkapcsolattal rendelkeznek.

A prezentációk leadási határideje (feltöltés és e-mail-es megküldés esetén is): 2017. március 31. 23:55 

Az a hallgató, aki nem töltötte fel határidőre a Szekciót rendező intézmény online rendszerébe a prezentációját, vagy nem küldte meg e-mailben a fent megadott módon, az előadását számítógépes program használata nélkül, szóban tarthatja meg. 

A prezentáció elkészítéséhez a szekciófelhívás 4. számú melléklete ad útmutatást, illetve ajánlást. 

ŰRLAP

Támogatóink