Az Egyetem megközelíthetősége

Az OTDK 2017 Közgazdaságtudományi SZEKCIÓ HELYSZÍNE a Széchenyi István Egyetem központi campusa
Cím: 9026 Győr, Egyetem tér 1.

A Széchenyi István jogelődjét 1968-ban, zöldmezős beruházásként kezdték építeni a Mosoni-Duna festői szépségű kanyarulatában, a barokk belvárostól néhány percnyi sétára. 1974-ben volt az első tanévnyitó a Közlekedési és Távközlési Műszaki Főiskola nevet viselő intézményben, amely 1986-tól viseli a „legnagyobb magyar”, Széchenyi István nevét, 2002-től pedig az egyetemi rangot.
 

Jelenleg kilenc karon folyik az oktatás, közel 15 ezer hallgató számára (Apáczai Csere János Kar, Audi Hungaria Járműmérnöki Kar, Deák Ferenc Állam- és Jogtudományi Kar, Egészség- és Sporttudományi Kar, Építész-, Építő- és Közlekedésmérnöki kar, Gépészmérnöki, Informatikai és Villamosmérnöki Kar, Kautz Gyula Gazdaságtudományi Kar, Mezőgazdaság- és Élelmiszertudományi Kar (Mosonmagyaróvár), Művészeti Kar.)

Az Északnyugat-magyarországi Közlekedési Központ Zrt. (ÉNYKK) támogatásával a konferencia regisztrált résztvevői a konferencia névkártya használatával ingyenesen használhatják a helyi járatos autóbuszokat Győrben. Ennek köszönhetően csak az Egyetemre vezető első út kerül pénzbe a tömegközlekedést használók számára, a további utazások ingyenesek a városban.
Menetrend (interaktív térképes segédlet is elérhető):
http://www.enykk.hu/aktiv_tartalom/menetrendes/web.cgi?lang=hu&func=linelist&city=gy

A rendezvény helyszínei:
https://www.google.com/maps/d/edit?mid=1hLJTKNEtPfIJF--_LQYrUgtSshE&ll=47.68233825951128%2C17.639168049999967&z=14

Kérjük a gépkocsival érkező vendégeket, hogy amennyiben több napra érkeznek hozzánk, tekintettel az Egyetem területén korlátozottan rendelkezésre álló parkolóhelyek számára, ill. a környezeti terhelés csökkentése érdekében a gépkocsit szíveskedjenek a szálláshelyen hagyni, és a rendezvény ideje alatt tömegközlekedéssel közelítsék meg az Egyetemet.

Letöltés: részletes tájékoztató az Egyetem megközelítéséről különféle közlekedési eszközök esetén

Támogatóink